• Download Parking Estonia
  • Download Parking Latvia
  • Download Parking Lithuania
Parking aplikacija napisana za Bada platformu u saradnji sa partnerom Samsung Baltic. Omogućava korisniku jednostavno i brzo plaćanje parkinga SMS porukom.

Plaćanje SMS porukom je omogućeno samo registrovanim korisnicima, tako da je preduslov korišćenja ove aplikacije da se korisnik registruje za ovaj servis kod svog provajdera.

Taksa (naknada za parkiranje) se naplaćuje putem mesečnog računa za mobilne usluge.

Aplikacija sadrži listu gradova i parking zona za koje je omogućeno plaćanje SMS porukom, kao i osnovne podatke o svakoj zoni. Prilikom prvog korišćenja korisnik unosi registarski broj za koji želi platiti parkiranje ili više njih. Korisnik bira lokaciju, odnosno grad i parking zonu za koju želi da plati parkiranje.

Takodje, korisnik može odabrati i period za koji želi platiti parkiranje (Litvanija), da li želi iskoristiti besplatne minute za parkiranje (Estonia), da li želi primiti poruku za podsetnik o isteku parkiranja i sl. podešavanja u zavisnosti od države. Nakon toga, SMS poruka je kreirana u skladu sa izabranim opcijama i spremna za slanje.

U toku trajanja parkiranja korisnik vidi stanicu sa podacima o gradu i zoni za koju je plaćeno parkiranje, kao i vreme kada je poslata poruka. Za neke države (Latvija, Estonia) na ovom ekranu se može prekinuti parkiranje, slanjem poruke za kraj parkiranja.

  • Podržani jezici: Engleski, Litvanski (Engleski, Estonski / Engleski, Letonski) .
  • Podržani uređaji: Wave II(S8530), Wave II(S8530), Wave(S8500)
  • Podržani operativni sistemi: bada 1.0, bada 1.1