Po ulasku na Vaš sajt, u prvih 5 sekundi posetilac odlučuje da li će na njemu ostati, ili će ga napustiti!

KAKO ZADRŽATI POSETIOCE?

Izrada atraktivnog, modernog i funkcionalnog web sajta je pravi potez u tom smeru! Vaš web sajt je Vaše lice na internetu i glavni faktor uspeha promovisanja Vaše ideje putem interneta.

Odlike kvalitetnog web sajta su:

  • Jasna poruka
  • Privlačan dizajn
  • Izgled koji nedvosmisleno oslikava identitet Vaše kompanije
  • Intuitivna navigacija na sajtu

Savremena, upečatljiva web stranica je savršena investicija koju, uz našu pomoć, lako možete napraviti. Bilo da želite da povećate prodaju, oglasite se, promovišete, kontaktirate javnost ili sprovedete kampanju, internet prezentacija, je danas najefikasniji način da to postignete. Privlačan web dizajn garantuje pažnju posetioca i njegovo zadržavanje na Vašoj stranici, a Vama daje mogućnost da mu saopštite poruku i zadobijete njegovo interesovanje. Pored grafički atraktivno dizajniranog sajta, neophodno je da sajt bude u potpunosti funkcionalan kako prema korisniku, tako i prema web administratoru koji će njime upravljati i postavljati nove sadržaje.

Nudimo Vam izradu web sajta koji će biti napravljen detaljno prema Vašim potrebama i uputstvima, na brz i profesionalan način. Bilo da želite da imate potpunu kontrolu nad sadržajem sajta, ili da je Vaša želja da se o tome mi brinemo, naš tim spreman je da izradi onakvu stranicu, kakva je Vama potrebna.

Profesionalno dizajniranje je jedna od usluga koje naše preduzeće nudi. Pored samog dizajna, imamo tim stručnjaka iz oblasti web programiranja koji može ispuniti svaki Vaš zahtev po pitanju funkcionalnosti web prezentacije. Programiranjem novih funkcionalnosti, otvara se novi spektar mogućnosti, koje Vaša prezentacija može imati - od jednostavnijih rešenja, kao što su mogućnost da Vas posetioci kontaktiraju direktno sa web sajta, pa sve do postavljanja kompletne web prodavnice on-line.

KAKO NAŠ TIM PRISTUPA IZRADI WEB SAJTA?

Kada nam se klijent obrati za izradu web sajta, prva faza predstavlja detaljan intervju sa njim, gde precizno definišemo poruku koju web sajt treba da prenese, njegove želje po pitanju grafičkog oblika sajta, zatim ciljne grupe posetilaca i sve druge stavke koje klijent navede. Od ovih informacija najviše zavisi stil i dizajn sajta.

Sledeći korak je istraživanje i analiza tržišta na kojem se klijent kreće, a zatim i analiza ponuda i prezentacija web stranica konkurencije, kako bi se postarali da će naša realizacija u kombinaciji sa željom klijenta biti konačno, vrhunski izvedeno i implementirano, originalno rešenje, koje će ga izdvajati na tržištu.

KAKVE WEB SAJTOVE NUDIMO?

Naše višegodišnje iskustvo iz oblasti dizajna i implementacije web stranica dozvoljava nam da kažemo da ne postoji zadatak kome nismo dorasli. Ponuda web sajtova koje pravimo obuhvata sve nivoe kompleksnosti i zahteva koji danas predstavljaju moderna rešenja web prezentacija. Od HTML/CSS sajtova koji su najpogodniji klijentima koji smatraju da će sajt biti isključivo informativnog karaktera, bez čestih promena sadržaja, sve do CMS (Content Management System) rešenja, ukoliko je klijent siguran da će njegov sajt menjati sadržaj veoma često, želi da ima potpunu kontrolu nad svojom prezentacijom, da postavi internet prodavnicu, doda multimedijalni sadržaj ili sve navedeno istovremeno.

Pored činjenice da imamo najveće iskustvo upravo sa ovim tipom web sajtova, on takođe nudi mogućnosti da naši programeri adaptiraju ili naprave potpuno nove funkcije na sajtu, tačno prema želji klijenta. To znači da se web prezentacija na siguran način može povezati sa bilo kojim procesom koji se dešava u backoffice-u informacionog sistema klijenta. Neka od rešenja koje smo do sada implementirali obuhvataju povezivanje sa bazom podataka klijenata za preduzeća koja se bave prodajom nekretnina, formulare za popunjavanje on-line anketa i istraživanja javnosti, usaglašavanje i podešavanje web prezentacije i online prodaje sa informacionim sistemom klijenta i sl.  

Ovde možete pogledati neke od web stranica koje je naš tim programera i dizajnera radio:

SAVREMENA REŠENJA

Trendovi u svetu web dizajna se svakodnevno menjaju i bitno je da idete u korak s njima. Naš tim nudi usluge održavanja, osvežavanja i prilagođavanja dizajna i sadržaja Vašeg web sajta prema najnovijim kretanjima. Tim stručnjaka uvek će Vam biti na raspolaganju da predloži nove i sasluša Vaše ideje, implementira ih i, ukoliko je potrebno, posavetuje Vas u kom smeru treba se izmeni postojeći sajt.

Za sve što Vas interesuje slobodno nam se obratite na email ili na način na koji Vam to najviše odgovara.