Yu Spin d.o.o.

Yu Spin je kompanija koja se bavi softverskim inženjerstvom. Nudimo kompletnu uslugu razvoja softvera: projektovanje, razvoj i održavanje softvera, kao i projektovanje i održavanje potrebne infrastrukture.

Pružamo usluge:

  • Razvoja kompletnih softverskih rešenja
  • Razvoja aplikacija po zahtevu klijenta
  • Testiranja softvera i garancije kvaliteta
  • Reinženjeringa i migracije
  • Kompletnog dizajna i implementacije web portala
  • Održavanja i podrške

Vaš uspeh je naš prioritet!

Garantujemo najviši kvalitet proizvoda

Osnovana 2000. godine, kompanija Yu Spin je tokom proteklih godina svog postojanja gradila profesionalan tim vrhunskih stručnjaka, koji danas svojim znanjem i iskustvom garantuju kvalitet naših softverskih rešenja.

Ekspertiza naše kompanije su usluge razvoja specijalizovanih softvera, prilagodjenih potrebama klijenata. Naš sistem poslovanja podrazumeva pre svega razgovor sa klijentom i prikupljanje podataka o procesima i funkcionisanju njegovog poslovanja u cilju što boljeg predviđanja i ispunjenja zahteva i potreba koje naš proizvod treba da ispuni.

Yu Spin tim se sastoji od iskusnih, visoko obrazovanih i sertifikovanih programera, administratora sistema, dizajnera i brojnih drugih neophodnih stručnjaka koji zajedno sa timom jednog od naših osnivača, kompanije Spin iz Slovenije, garantuju kompletnu i kvalitetnu uslugu i potpuno zadovoljstvo našim klijentima.

Tokom ovih godina, konstantno se ulagalo u profesionalni razvoj naših timova i pratio trend razvoja tehnologija u informatičkom sektoru. Danas, Yu Spin nudi inovativna rešenja, implementirana u najnovijim softverskim alatima i tehnologijama. Takodje, nudi integraciju sa postojećim sistemima, reinženjering postojećih i zastarelih sistema, kao i njihovu migraciju na aktuelna i napredna rešenja.

Saradnja sa inostranim partnerima

U saradnji sa partnerima u inostranstvu, pre svega u Sloveniji, razvili smo su brojna rešenja za industrijsku automatizaciju i upravljanje okruženjem, zatim rešenja iz oblasti bankarskog i finansijskog sektora, kao i mnoga druga koja možete pogledati ovde... .

Ovde možete pogledati internet prezentacije naših partnera:

Za sve dodatne informacije, biće nam drago da nas kontaktirate...